Kurz bezpečné jízdy Praha

Kurz bezpečné jízdy Praha

Kurz bezpečné jízdy Praha

Velmi často vyhledávaným pojmem na internetu je kurz bezpečné jízdy v Praze. K nelibosti řidičů však naše hlavní město žádnou takovou možnost nenabízí. Přitom profesionální a moderní polygon by si řidiči v Praze i jejím okolí rozhodně zasloužili. Přestože po výcvikovém areálu spousta řidičů už dlouho marně volá, zatím není žádný v plánu.

Ideální prostory

Praha disponuje hned několika vhodnými prostory, kde by potenciální školící centrum mohlo vyrůst. Jedná se o Kbely, a dále následuje Letná, Letňany nebo Strahov. A proč by měl být polygon vybudován například v Kbelích? V této pražské městské části se totiž nachází letiště – a takto rozlehlý areál je jako cvičná plocha vskutku ideální.

Rovněž městská část Letňany poskytuje, podobně jako Kbely, strategicky výhodné postavení. V Letňanech by si kvalitní polygon také brzy našel své zájemce o kurz bezpečné jízdy. V Letné lze najít vhodné prostory pro cvičiště v podobě dvou stadionů a ideálně by se hodila také rozsáhlá plocha stadionu na Strahově.

Špičkový areál

Možnost absolvovat kurz bezpečné jízdy v Praze by jistě přivítala spousta řidičů, ať již z hlavního města nebo blízkého okolí. Ale kdo ví, třeba se brzy najde provozovatel, který moderní a profesionální polygon v Praze opravdu vybuduje. Špičkový areál by mohl disponovat jak teoretickými učebnami s nejmodernější projekční technikou, tak i kvalitním povrchem pro praktickou část kurzu bezpečné jízdy.

Dále by mohl mít potenciální areál k dispozici vynikající výcvikovou plochu s asfaltovým povrchem, vybudována by mohla být i aquaplanningová vana či speciální plocha s nezpevněným povrchem. Skvělý zážitek by pak nabízela možnost výhledu na asfaltový okruh, například z terasy nebo z přilehlé budovy (přes prosklenou plochu).

Tags: , , , ,