Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Škola bezpečné jízdy

Thursday, February 14th, 2013

Škola bezpečné jízdy

Nikdo z nás nemůže říci, jak by se zachoval v krizové situaci, dokud se do ní nedostane. To platí obzvláště pro ty na silnicích. Škola bezpečné jízdy řidičům umožňuje nasimulovat tyto situace a poznat tak reakce své i svého automobilu, když se dostane do extrémních podmínek.

Je jedno zda máte za sebou naježděno statisíce kilometrů nebo jenom pár. Odborně vycvičení instruktoři začátečníkům pomohou se připravit na nástrahy, které je čekají na cestách a zkušeným řidičům ukáží pár nových triků, které jim mohou v budoucnu zachránit život.

Škola bezpečné jízdy hrou

Škola bezpečné jízdy, známá také jako škola smyku, se koná v rozlehlých automobilových areálech rozmístěných po celé České republice. Díky velmi kvalitně nasimulovaným podmínkám dostanete možnost poznat, za dohledu odborných instruktorů, chování svého vozu v náročných klimatických podmínkách na různých typech povrchů. Budete cvičit jízdu na mokré vozovce, ledu, sněhu, či v dešti. Připravena k tomuto účelu bude aquaplaningová dráha a například také vodní bariéry. Pochopení chování vašeho vozu a obecných fyzikálních zákonitostí vám umožní předcházet nebo úplně zamezit automobilovým srážkám a kolizím.

Samotný kurz se skládá ze dvou částí. V první části teoretické se dozvíte vše potřebné k tomu v pořádku vyváznout z nebezpečných situací. V druhé části pak vyrazíte na okruh ukázat, do jaké míry dokážete získané teoretické informace převést do praxe. Odměnou za vynaložené úsilí vám bude nejenom hlubší poznání jak ovládat svůj vůz, ale i vzrušující adrenalinový zážitek.

Zážitek pro vás i vaše blízké

Školy bezpečné jízdy, jak již bylo zmíněno, se můžete zúčastnit na různých místech v České republice. Vyhlášené jsou zejména autodromy v Mostě, Příbrami a Sosnové a areál letiště Dlouhá Lhota u Příbrami. Najděte ten nejbližší vám a neváhejte rozšířit své řidičské zkušenosti. I v případě, že řidičský průkaz nevlastníte, můžete kurz věnovat někomu ze svých blízkých jako zážitkový dárek. Poukázku na školu smyku obdržíte  v luxusní krabičce spolu s průvodním dopisem, kde bude mít obdarovaný veškeré informace. Nejen, že darujete skvělý a zábavný zážitek, ale také uděláte něco pro bezpečnost obdarovaného a každého pasažéra, který s ním nasedne do automobilu.

Škola smyku Praha

Thursday, February 7th, 2013

Škola smyku Praha

Škola smyku

Škola smyku

Dostali jste právě řidičský průkaz nebo ho již vlastníte řádku let, ale pořád se necítíte zcela jisti v kramflecích? Tak čtěte pozorně! Dalším krokem k bezpečné jízdě je totiž škola smyku, ve které se naučíte, jak zvládat nebezpečné situace za volantem s klidnou hlavou a jak čelit ztíženým podmínkám na silnici.

Škola smyku Praha – Pražáci pozor!

Pokud si zadáte do vyhledávače slovní spojení škola smyku Praha, zjistíte, že však žádnou vybavenou školu nenajdete. I když by se našla vhodná místa pro trénink a výuku, bohužel se zatím nenašel nikdo, kdo by vhodnou školu smyku provozoval. Nejbližší možná a velmi kvalitní volba je však škola smyku Příbram, kam se dostanete z Prahy za pouhé desítky minut.

Krizová situace vás může potkat kdykoliv a kdekoliv

Ptáte se jak zvládnout krizové situace na silnici, obzvláště při zhoršených klimatických podmínkách? I když řídíte spoustu let a máte plno zkušeností, přestaňte si myslet, že zrovna Vás nic nemůže překvapit ani ohrozit. Raději přijměte radu od odborníků a investujte do kurzu, kde se naučíte, jak neočekávané situace a problémy na silnici zvládnout. Škola smyku Praha je totiž investicí, která se opravdu vyplatí a může Vám v budoucnu i zachránit život.

Pokud se ocitnete v krizové situaci, váš život zachrání jedině správné a pohotové reakce. A právě tyto reakce vás naučí instruktoři během školy smyku. Celý kurz je jednodenní, nemusíte se tedy strachovat nad ztrátou času. Jeden den volna za cenu těchto zkušeností opravdu stojí.

Teoretické poznatky a praxe k nezaplacení

Během intenzivního školení bezpečné jízdy se naučíte důkladnou teorii i praxi. Naučíte se porozumět vozidlu v extrémních podmínkách a při různých situacích a následně tyto situace i správně zvládnout. Ideální je zúčastnit se kurzu se svým vlastním vozidlem, abyste se naučili, jak se chová v extrémních situacích právě vaše auto, kterým běžně jezdíte.

Škola smyku je výborným dárkem. Pokud hledáte dárek, který je originální, zábavný a navíc velice užitečný, sáhněte po certifikátu právě na kurz školy smyku. Jednoduše objednáte poukaz na školu smyku, který vám doručí rovnou zabalený v dárkovém balení. Termín si obdarovaný vybere sám, nebojte se, že byste se s datem netrefili a dárek tak ztratil smysl.

Po absolvování kurzu získáte certifikát, díky kterému navíc obdržíte 10% z pojištění odpovědnosti z provozu vozidla a také 10% slevu z havarijního pojištění u ČPP.